Extern

Șeful adjunct al administrației ruse din regiunea Herson, Aleksei Katerinicev, a fost ucis de trupele ucrainene. Urma să fie numit în funcție după anexarea regiunii de către Rusia

post-img
Atac

Adjunctul șefului administrației din regiunea Herson (administrație desemantă de Rusia, după ocuparea teritoriilor din Ucraina, n.r.) Katerinicev a decedat, din cauza unui atac al Forțelor Armate ale Ucrainei, transmite Rador.

Membrul Camerei Civice a Rusiei, Aleksandr Malkevici, a declarat, pe canalul său de Telegram, că în urma unui atac cu rachete asupra Hersonului, primul adjunct al șefului administrației regiunii Herson, Aleksei Katerinicev, a fost ucis. 

''În cursul serii trecute, în urma unui atac terorist cu o rachetă dirijată de Forțele Armate ale Ucrainei asupra centrului orașului Herson, Aleksei Katerinicev, primul adjunct al șefului administrației militare regionale de securitate din Herson, a murit '.' înainte de a fi numi în această funcție, el a fost înrolat în trupele de frontieră ruse și în unitățile FSB, 25 de ani, după care a fost numit prim-adjunct al șefului Centrului Leader pentru operațiunea specială'', a precizat Malkevici.

author-img_1

Cristian Sava

Reporter