Recomandări

„Obiectiv Comun”: MOLDOVA BUSINESS WEEK 2024

post-img
emisiune

Cel mai mare forum economic al țării, Moldova Business Week 2024, revine într-o ediție cu noi oportunităţi pentru antreprenorii din Republica Moldova - acces extins la posibilităţi de dezvoltare, indiferent de regiunea în care se află. În premieră, evenimentul va avea loc în patru regiuni cheie – Chișinău, Edineț, Ungheni și Bălți – aducând împreună peste o mie de participanți, de la investitori străini și antreprenori locali, la oficiali de rang înalt și experți economici de top. Potențialul economic și progresul la nivel de țară al investitorilor externi, proiectele de viitor și oportunitățile pentru afacerile locale sunt subiectele emisiuni Obiectiv Comun de astăzi.

ZFR

Invitaţii ediţiei sunt: NATALIA BEJAN - director general Agenția de Investiții; MARIANA RUFA - director executiv Asociația Businessului European; MILA MALAIRAU - director executiv Amcham Moldova. BOGAN PÎRVU - investitor CEO Evolor România.  

Emisiunea Obiectiv Comun este difuzată de luni până vineri, începând cu ora 17.00, şi poate fi urmărită pe TVR MOLDOVA, dar şi online pe pagina de Facebook.

author-img_1

Redacția TVR Moldova

Reporter