Economic

Târguri cu produse autohtone, organizate la Chișinău, în acest weekend

post-img
produse

În acest weekend 24-25 septembrie, în sectoarele Chișinăului se vor desfășura diverse iarmaroace cu produse și mărfuri autohtone. Acțiunile au drept scop susținerea producătorilor autohtoni și asigurarea locuitorilor orașului cu mărfuri agricole de sezon.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford", bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 24 septembrie 2022, va avea loc târgul „EcoLocal", cu produse alimentare și nealimentare autohtone ecologice.

În Scuarul Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 162, va avea loc un iarmaroc de weekend cu produse agroalimentare autohtone și articole de artizanat.

În Scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu"  va avea loc Târgul produselor apicole, organizator.

În sectorul Botanica, pe adresele:  bd. Traian, 22, str. Butucului, șos. Muncești, 170 și șos. Muncești, 600, va avea loc Târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

De asemenea, în Scuarul Sarmizegetusa, se va desfășura Târgul Micilor Antreprenori.

În Parcul „Valea Trandafirilor" va avea loc Expoziția cu vânzare a lucrărilor meșterilor populari și artiștilor plastici.

În sectorul Centru, pe adresele: bd. D. Cantemir colț cu str. Ismail, 94, str. Testemițanu, 13 și str. Testemițanu, 30, va avea loc un iarmaroc cu fructe și legume cultivate de producători autohtoni.

Pe str. Tiraspol, 5-9 (în preajma Gării) va avea loc Târgul de vechituri.

În sectorul Râșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, nr. 6, va avea loc Târgul pentru comercializarea fructelor, legumelor și produselor apicole autohtone.

În același sector, va avea loc Târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume, pe adresele: Calea Orheiului, 109/2, str. A. Doga, 35, str. Ceucari, 8.

De asemenea, pe str. Andrei Doga, 43/3, str. B. Voievod, 6/2 și str. A. Russo, 7/2 va avea loc Târgul pentru comercializarea fructelor, legumelor și produselor apicole autohtone (până pe 2 octombrie, a. c.).

Pe str. Miron Costin 13/1 (lângă scuar) va avea loc un Târg de weekend al producătorilor autohtoni.

author-img_1

Svetlana Cojocaru

Reporter