Recomandări

Stela Verebceanu, la Istorii cu Tâlc: „Eu sunt omul show-urilor”

post-img
Stela Verebceanu

Este o figură foarte importantă în echipa de creație a spectacolelor. Face ca fiecare reprezentaţie să aibă culoare, ştie să transpună într-o anumită epocă și, astfel, imaginația spectatorului călătorește în lumi pline de suspans și mister. Designerul vestimentar şi scenografa Stela Verebceanu, care și-a făcut un nume în acest domeniu și a lucrat cu actori din Franța, Elveția, Italia, Japonia, este invitata emisiunii ISTORII CU TÂLC din această săptămână. Programul va fi difuzat duminică, 3 decembrie 2023, ora 22:00, la TVR MOLDOVA.

STELA VEREBCEANU: ,,Profesia m-a ales pe mine, nu eu pe ea. Era foarte riscant, dar când eşti foarte tânăr ai tupeul să te arunci. Nu ştiam ce vreau să fac, dar s-au legat toate din una în alta. Banul nu conta atunci, puteai să trăieşti din nimic.”

STELA VEREBCEANU: ,,Cred că mai am ce spune, dar nu ştiu dacă depinde doar de mine. E vorba de viaţă, de vârstă, de tehnologii cu care trebuie să ţii pasul. Eu sunt omul show-urilor, eu ştiu să fac costume multe, spectaculoase, ceva pentru dans, acrobaţii… Actorului trebuie să îi placă costumul. Le sunt atât de recunoscătoare pentru recunoştinţa lor!”

STELA VEREBCEANU: ,,Ca să supravieţuiesc cumva, a trebuit să mă descurc. Sunt foarte rezistentă la stres, mă mobilizez şi încerc să eman idei lucide. Ajungi la un punct când îţi dai seama că cel mai bine e, totuşi, acasă.”

Emisiunea „ISTORII CU TÂLC” este difuzată la TVR MOLDOVA duminică, ora 22.00, la TVR INTERNAȚIONAL JOI, ora 01.00, la TVR CULTURAL vineri, ora 15.00. În reluare - luni, ora 02.00 / joi, ora 10.00 la TVR MOLDOVA şi luni ora 08.00 la TVR CULTURAL.  

Invitaţii emisiunii sunt personalităţi din diferite domenii, iar discuţiile sunt pline de confidențe, destăinuiri despre experiențe, eșecuri, dorințe de realizare, stări de bine, emoții, creșteri. Moderatorul podcastului este actorul şi prezentatorul Anatol Guzic.

 

author-img_1

Cristian Sava

Reporter