Sport

Naționala de fotbal pe plajă a Republicii Moldova, înfrângere usturătoare în eșalonul superior al Campionatului European

Naționala de fotbal pe plajă a Republicii Moldova, înfrângere usturătoare în eșalonul superior al Campionatului European

Naționala de fotbal pe plajă a Republicii Moldova a debutat cu o înfrângere usturătoare în eșalonul superior al Campionatului European. "Tricolorii" au pierdut categoric în partida cu reprezentativa similară din Belarus.

Selecționata din Belarus a luat cu asalt poarta naționalei Republicii Moldova. Defensiva "tricolorilor" nu a putut face față presiunii și a încasat nouă goluri. Opt jucători din Belarus au bifat câte o reușită iar Anatolie Ryabko a semnat dubla. În ultimele secunde ale meciului, reprezentativa pregătită de Ruslan Pernai a înscris, însă, golul de onoare. Nicolae Ignat și-a trecut numele pe lista marcatorilor iar partida s-a încheiat cu scorul de 9 la 1 în favoarea echipei din Belarus.

În următorul meci, care e programat mâine de la ora 19, naționala Republicii Moldova se va confrunta cu Italia, echipă care se află pe locul nouă în clasamentul mondial și este gazda turneului de anvergură. Pentru a se califica în play-off, echipa antrenată de Ruslan Pernai trebuie să ocupe una dintre primele două poziții din Grupa A, din care mai face parte și Grecia.

author-img_1

Cristina Mirca

Reporter