Sport

Primul șoc la Campionatul Mondial de fotbal! Cu Messi în echipă, Argentina pierde în fața Arabiei Saudite. FOTO // Imaginile disperării sud-americanilor

post-img
Arabia Saudită - Argentina

Arabia Saudită a produs prima mare surpriză a Cupei Mondiale 2022, prin victoria reuşită în faţa dublei campioane mondiale Argentina, cu scorul de 2-1 (0-1), marţi, pe Lusail Stadium din Al Daayen, în Grupa C a competiţiei.

Arabia Saudită a reuşit una dintre cele mai mari surprize din istoria competiţiei, punând capăt unei serii a sud-americanilor de 36 de meciuri consecutive fără înfrângere. Argentina mai avea nevoie de un meci fără eşec pentru a egala recordul deţinut de Italia (37), scrie DigiSport.

Selecţionata ''Albiceleste'' a deschis scorul prin Lionel Messi (10 - penalty), dar ''Șoimii verzi'' au dat lovitura în debutul reprizei secunde, când au punctat prin Saleh Alshehri (48) şi Salem Aldawsari (53), la interval de doar câteva minute.

Argentina

 

Argentina

 

Argentina

 

Argentina

 

Argentina


La CM 2018, Argentina a părăsit turneul final din Rusia după optimile de finală (3-4 cu Franţa), iar Arabia Saudită a debutat cu un eşec la scor în faţa Rusiei (0-5).

author-img_1

Cristian Sava

Reporter