Întâlnirile TVR MOLDOVA

Întâlnirile TVR MOLDOVA. Publicul basarabean a ascultat-o, cu emoţie şi încântare, pe Mioara Velicu

Întâlnirile TVR MOLDOVA
Sursa video: TVR MOLDOVA

Seară pentru inimă şi suflet la Teatrul Naţional ,,Satiricus" din Chişinău. Mulţumită proiectului Întâlnirile TVR MOLDOVA, publicul basarabean a ascultat-o, cu emoţie şi încântare, pe Mioara Velicu, intepretă de muzică populară din România. Prestaţia artistei a fost aplaudată minute în şir iar spectatorii au mărturisit că s-au încărcat cu energie şi cu poftă de viaţă.

Din cei 78 de ani de viață, distinsa interpretă Mioara Velicu a dedicat  cântecului nu mai puţin de 60 de ani.

TATIANA SLIVCA jurnalist, TVR MOLDOVA: „Mioara Velicu nu se consideră vedetă, ci mai degrabă un slujitor al cântecului popular. Întotdeauna zice că mai are trepte de urcat și îl roagă pe Dumnezeu doar să-i țină vocea, să mai poată înveseli publicul drag. Cea mai mare bucurie a ei este atunci când spectatorii fredonează versurile cântecelor și o ajută să facă schimb de energie. Un interviu în fața publicului nu i-a mai fost dat să aibă, de aceea a așteptat cu mari emoții serata culturală Întâlnirile TVR Moldova”.

SANDU GRECU director, Teatrul Naţional ,,Satiricus Ion Luca Caragiale": „Noi am crescut cu melodiile, cu vocea aceste fremecatoare cantarete si intalnirea de azi este mai deobebita, parca m-as intalni cu ai mei de acasa de la Colibaşi”.

Proiectul "Întâlnirile TVR MOLDOVA" presupune o serie de evenimente culturale, în cadrul cărora personalităţi de referinţă din tot spaţiului românesc vin în faţa publicului de la Chişinău pentru a purta discuţii de suflet. Printre invitaţii ediţiilor anterioare au fost Grigore Leşe, Nicu Alifantis, Sofia Vicoveanca, Ştefan Bănică Jr. Următorul eveniment de acest fel este programat pentru 26 septembrie.

author-img_1

Cristian Sava

Reporter