Actualitate

Mâine, la Chişinău, este aşteptat premierul României, Nicolae Ciucă, care va efectua o vizită de o zi în R. Moldova

post-img
Nicolae Ciucă

Mâine, la Chişinău, este aşteptat premierul României, Nicolae Ciucă, care va efectua o vizită de o zi în Republica Moldova și se va întâlni cu omologul său, Dorin Recean, cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, şi cu președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Şeful Guvernului de la Bucureşti va avea o întrevedere cu omologul său, Dorin Recean, iar apoi vor susţine o conferinţă de presă programată la ora 12. Declaraţiile celor doi premieri vor putea fi urmărite, în direct, pe TVR Moldova, în cadrul unei ediţii speciale. 

Șeful Executivului de la București va mai avea întrevederi cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, şi cu președintele Parlamentului, Igor Grosu. Vizita premierului României, Nicolae Ciucă, în Republica Moldova reconfirmă sprijinul puternic al României în realizarea reformelor și avansarea în parcursul european, consolidarea economiei, dar şi proiectele cu partea română. 

Amintim că la începutul lunii martie, prim-ministrul Dorin Recean a mers la Bucureşti unde a avut o intrevedere cu omologul său, Nicolae Ciucă.

author-img_1

Cristina Mirca

Reporter