Pentru cei care își doresc altceva decât un mic dejun obișnuit, colega noastră Betty Turculeț vine cu o alternativă interesantă - ouăle poșate. Asta înseamnă că ouăle sunt sparte direct în apa fierbinte, rezultând o delicată combinație de gălbenuș cremos și albuș moale. Iar pe lângă faptul că sunt gustoase, mai sunt și sănătoase. Pare o rețetă simplă, dar sunt niște trucuri pe care e bine să le cunoaștem.
-
Emisiuni
Chișinău
București
- Prezentatori
- Evenimente şi Campanii
- Despre noi
- Rapoarte și Transparență
- Contacte
Actualitate
O rețetă de sandwich cu ou poșat
- publicat de Cristina Mirca
- duminică, 19 mai 2024, 17:00
- 74 accesări
O rețetă de sandwich cu ou poșat
![author-img_1](https://tvrm-s3.fra1.cdn.digitaloceanspaces.com/superdesk/20220812130856/de13fda1c11f47e7e552bd0e0c9c41f1eab3c458b5d5e52f399dd21e35b6682a.jpg)