Sport

FC Bălți, victorie smulsă în prelungiri, în Super Liga de fotbal a R. Moldova

FC Bălți, victorie smulsă în prelungiri, în Super Liga de fotbal a R. Moldova

FC Bălți este pe val în Super Liga Republicii Moldova. Gruparea condusă de Veaceslav Rusnac are trei victorii la rând în campionat, ultima obținută chiar ieri, cu mare noroc, în duelul cu FC Florești.

Timpul regulamentar al meciului s-a încheiat cu scorul de 2 la 2. Alexandru Osipov și Peter Massaquoi au marcat pentru FC Florești, în timp ce Andre Silva a TRANSFORMAT două lovituri de pedeapsă pentru FC Bălți. Echipele, însă, nu s-au despărțit indecis. Denis Janu și-a trecut în cont un gol spectaculos, cu un șut de la marginea careului, și a adus victoria pentru gruparea antrenată de Veaceslav Rusnac.



VEACESLAV RUSNAC, antrenor, FC Bălți: „Nu am recunoscut echipa, dar jucătorii au dat dovadă de caracter. Sunt bărbați. Au luptat până la final și am avut noroc."

Succesul a fost și de partea clubului Sheriff Tiraspol, doar că formația pregătită de Roman Pilipciuc s-a impus, fără drept de apel, în confruntarea cu Dacia Buiucani. Campioana în exercițiu și-a păstrat poarta neatinsă și a expediat de patru ori mingea în plasa formației din Chișinău.



ROMAN PILIPCIUC, antrenor, FC Sheriff Tiraspol: „Realizam că va fi dificil, dar sunt mulțumit că am jucat organizat. Nu i-am permis adversarului să creeze nicio ocazie."

FC Sheriff ocupă fotoliul de lider în Super Liga Republicii Moldova, cu un avans de trei puncte față de Milsami Orhei. Podiumul este completat de Zimbru Chișinău, care este urmată de Petrocub Hîncești și FC Bălți. Următoarea rundă a campionatului este programată pe patru și cinci noiembrie.

author-img_1

Redacția TVR Moldova

Reporter