Pregăteşte bucate pentru ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova şi a fost mai mult timp bucătarul emisiunii ,,MATINALII” de la TVR MOLDOVA. Carismaticul şi talentatul Mihai Suvac este invitatul podcastului ,,ISTORII CU TÂLC” - un episod delicios cu multe poveşti de viaţă. Gazda emisiunii, actorul şi prezentatorul Anatol Guzic, a aflat ce mănâncă ambasadorii şi care sunt cele mai mari provocări în procesul de pregătire a bucatelor pentru diplomaţi de rang înalt.
Emisiunea va fi difuzată duminică, ora 22.00, la TVR MOLDOVA.
MIHAI SUVAC: ,,Partea mea creativă şi amprenta de bucătar inventiv ies în evidenţă la cinele cu diplomaţi, unde trebuie să fie pregătite mâncăruri speciale. Avem foarte multe de învăţat de la americani - să zâmbim mai mult, să avem o atitudine bună, să rezolvăm problemele prin abordări pozitive.”
Potrivit bucătarului Mihai Suvac, fostul ambasador al SUA în Republica Moldova Dereck J. Hogan preferă vânăta şi mănâncă foarte multe deserturi, acestea fiind cele mai mari provocări pentru el în calitate de chef al diplomatului.
Mihai Suvac promovează reţetele sustenabile, spune că mâncarea în exces este un păcat, insistă că educaţia alimentară este foarte importantă şi visează să scrie o carte. Mai multe confidenţe, amintiri din copilărie şi detalii din experienţele trăite peste hotare aflaţi din deliciosul episod ,, ISTORII CU TÂLC” - invitat chef Mihai Suvac.
Emisiunea „ISTORII CU TÂLC” este difuzată duminică, ora 22.00, la TVR MOLDOVA. Invitaţii emisiunii sunt personalităţi din diferite domenii, iar discuţiile sunt pline de confidențe, destăinuiri despre experiențe, eșecuri, dorințe de realizare, stări de bine, emoții, creșteri. Moderatorul podcastului este actorul şi prezentatorul Anatol Guzic.