Sport

FC Sheriff are ocazia, în această seară, să-și ia revanșa în fața echipei Slavia Praga

FC Sheriff are ocazia, în această seară, să-și ia revanșa în meciul cu Slavia Praga

FC Sheriff are ocazia, în această seară, să-și ia revanșa pentru cea mai dură înfrângere suferită în cupele europene de-a lungul istoriei. Formația antrenată de Roman Pilipciuc va primi vizita clubului Slavia Praga, în ultimul meci găzduit la Tiraspol, din acest sezon, în faza grupelor a Ligii Europei. În duelul anterior dintre acest echipe, "viespile" au pierdut la o diferență de șase goluri.

ROMAN PILIPCIUC, antrenor, FC Sheriff: "Va conta cât de bine suntem pregătiți psihologic pentru a opune rezistență unui adversar atât de puternic. Eu am încredere în jucătorii mei și voi merge, alături de ei, să obțin un rezultat pozitiv."

AMINE TALAL, mijlocaș, FC Sheriff: "Avem un meci foarte greu împotriva unei echipe foarte puternice, Slavia Praga. Desigur că toată echipa este pregătită și vrea să-și ia revanșa."

FC Sheriff ar putea profita de absența antrenorului principal al formației Slavia Praga. Tehnicianul clubului ceh are probleme de sănătate, așa că fotbaliștii vor evolua astăzi sub conducerea asistentului său. Din cauza accidentărilor, câțiva fotbaliști, printre care și căpitanul echipei Tomas Holes, vor fi indisponibili pentru meciul din această seară și ar fi o ocazie bună pentru a răzbuna infringerea cu 6 la 0.

ROMAN PILIPCIUC, antrenor, FC Sheriff: "Meciul precedent este în memoria noastră. Ținem minte rezultatul și nu am uitat nimic. Ne pregătim cu maximă seriozitate și vrem să-i bucurăm pe suporterii noștri."

AMINE TALAL, mijlocaș, FC Sheriff: "Vrem să ne restabilim reputația. Sunt de acord cu antrenorul că aceasta este o revanșă, dar nu vreau să vorbesc mult. Vrem să demonstrăm totul pe teren."

Și în lotul echipei antrenate de Roman Pilipciuc există mai multe probleme, iar cinci fotbaliști importanți nu vor putea intra pe teren.

Partida de astăzi, de la Tiraspol, va începe la ora 22 și va fi condusă de austriacul Christian-Petru Ciochirca, care s-a născut la București. Slavia Praga este lidera Grupei G, în timp ce FC Sheriff este ultima clasata și nu mai poate ajunge în play-off-ul Ligii Europei. De asemenea, echipa tiraspoleană are șanse mici de a se califica în faza eliminatorie din Liga Conferinței.

author-img_1

Cristina Mirca

Reporter