Sport

Naționala Republicii Moldova scoate un punct în partida cu Albania și păstrează șanse teoretice de calificare la EURO 2024

post-img
Polonia-Moldova
Sursa foto: FMF

Naționala de fotbal a Republicii Moldova a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida jucată cu selecționata Albaniei în preliminariile pentru Campionatul European din 2024.

Oaspeții au deschis scorul prin Sokol Cikalleshi care, în minutul 25, a executat precis o lovitură de la 11 metri, acordată pentru un fault în suprafața de pedeapsă a fundașilor noștri.

Împinși de la spate de un public entuziast, care a umplut până la refuz tribunele stadionului Zimbru, jucătorii din Republica Moldova au reușit egalarea spre finalul partidei

După ce, în minutul 86, Damașcan a avut o ocazie imensă, Baboglo a reaprins speranțele de calificare la EURO în minutul 87.

Fundașul nostru a avut un șut sănătos din careul de 16 metri albanez, care a propulsat mingea în poarta apărată de Berisha.

După acest rezultat, naționala Republicii Moldova păstrează șanse teoretice de calificare la EURO 2024, absolut necesară fiind victoria din partida cu Cehia, din deplasare, care se va juca pe 20 noiembrie.

author-img_1

Cristian Sava

Reporter