Sport

„Intrarea pe teren a unei noi surse de media”: Inspirat de performanță, la Chișinău a avut loc lansarea oficială RealMedia

post-img
Lansarea RealMedia

Promițând să schimbe jocul în peisajul media sportiv, un nou portal de știri, denumit „RealMedia”, a fost lansat oficial, aducând cu el o platformă modernă și inovatoare pentru pasionații de sport din întreaga lume.

Echipa din spatele RealMedia, jurnaliștii Alexandru Fosa și Dorina Blândescu, au subliniat, în cadrul evenimentului de lansare, misiunea lor de a oferi cicitorilor acces la cele mai recente știri, analize profunde, interviuri exclusive și actualizări în timp real despre lumea sportului și a sănătății, toate sub un singur acoperiș digital, informează realmedia.md.

RealMedia se angajează să ofere o acoperire echilibrată și imparțială a evenimentelor sportive, fără să favorizeze echipele sau sportivii în detrimentul altora. Acest angajament față de obiectivitate și profesionalism speră să facă din RealMedia o destinație preferată pentru toți fanii de sport, indiferent de echipa sau sportul pe care îl susțin.

La evenimentul de lansare au participat mai mulți sportivi și antrenori din țară, președinți de federații naționale, jurnaliști și oameni de afaceri care și-au exprimat susținerea pentru noua platformă media, menționând necesitatea unui asemenea site pe piața din Republica Moldova.

Lansarea RealMedia


Evenimentul de lansare a portalului a fost desfășurată și o tombolă pentru invitați, care au avut posibilitatea să câștige unul dintre premiile puse la dispoziție de sponsorii Real Media: vouchere Dulcinella, vouchere, Cămara Fermierului, vouchere Dexa-Scaning, vouchere stomatolog Liviu Guban, surprize din partea Federației Moldovenești de Fotbal, a celei de Rugby, cadouri de la RedBull și de la magazinul JOMA.

Premiul mare au fost două zboruri tur-retur la Paris pentru câte două persoane oferite de o companie aeriană.

Pentru o a crea o atmosferă și mai festivă, evenimentul a fost încununat de un recital muzical al interpretei Crista și tăierea tortului de sărbătoare.

Lansarea RealMedia marchează o nouă eră în mediul media sportiv, oferind o alternativă proaspătă și inovatoare pentru cei în căutare de informații de încredere și conținut captivant despre sporturile lor preferate. Odată cu această intrare pe piață, se prefigurează o competiție sănătoasă și oportunități nelimitate pentru dezvoltarea și creșterea acestui portal de știri sportive.

author-img_1

Cristina Mirca

Reporter