Sport

Alexandru Boiciuc a semnat un gol superb în Cupa României

Alexandru Boiciuc a semnat un gol superb în Cupa României

Alexandru Boiciuc a semnat un gol superb în Cupa României. Fotbalistul din Republica Moldova a reușit o execuție splendidă de la distanță în partida cu Universitatea Cluj, echipă la care a jucat anterior.

Alexandru Boiciuc și-a trecut numele pe lista marcatorilor, datorită unui șut puternic de la aproximativ 25 de metri de poarta adverse. Atacantul din Republica Moldova a bifat, astfel, unicul gol al formației Steaua București în duelul cu Universitatea Cluj, care a înscris de trei ori mai mult și a obținut prima victorie în faza grupelor din Cupa României. De un succes clar s-a bucurat și CFR Cluj care s-a impus, cu scorul de 3 la 1, în partida cu CSM Alexandria. Răzvan Fica, Karlo Muhar și Mario Camora au făcut diferența în tricoul echipei antrenate de italianul Andrea Mandrolini.

Cu același rezultat s-a încheiat și meciul dintre Rapid București și FC Botoșani. Lucian Cristea, Paul Iacob și Ștefan Panoiu au marcat pentru "vulturii vișinii". Acestea au fost ultimele trei dueluri din etapa de debut a Cupei României. Runda următoare este programată la sfârșitul lunii octombrie.

author-img_1

Redacția TVR Moldova

Reporter