Sport

Naționala feminină de fotbal a Republicii Moldova a pierdut în fața reprezentativei din Macedonia de Nord

Naționala feminină de fotbal a Republicii Moldova a pierdut în fața reprezentativei din Macedonia de Nord

Naționala feminină de fotbal a Republicii Moldova nu are nicio victorie după patru meciuri din preliminariile de la EURO 2025. În partida de aseară, fetele pregătite de Ghenadie Pușca au pierdut în fața reprezentativei din Macedonia de Nord.

ZFR

În meciul disputat pe stadionul "Zimbru" din Chișinău, selecționata Republicii Moldova a înscris de două ori. Carolina Țabur și Iuliana Colnic și-au trecut numele pe lista marcatorilor. A expediat mingea în plasă și Mădălina Bădiceanu, doar că balonul a ajuns în propria poartă. Jucătoarele din Macedonia de Nord au bifat încă trei goluri, iar rezultatul final a fost de 4 la 2, în defavoarea fetelor antrenate de Ghenadie Pușca.

Echipa Republicii Moldova se află pe ultima poziție din grupă, cu un singur punct acumulat în patru meciuri din preliminariile turneului continental. Ultimele două partide din campania de calificare sunt programate în luna iulie. Fetele vor juca, acasă, cu reprezentativa din Slovenia, după care au programat duelul din deplasare cu Letonia.

author-img_1

Cristina Mirca

Reporter