Sport

Jose Mourinho, antrenorul legendar al formației AS Roma, susține că meciul cu FC Sheriff, din această seară, va fi tratat cu maximă seriozitate

Jose Mourinho, antrenorul legendar al formației AS Roma, susține că meciul cu FC Sheriff, din această seară, va fi tratat cu maximă seriozitate

Jose Mourinho, antrenorul legendar al formației AS Roma, susține că meciul cu FC Sheriff, din această seară, va fi tratat cu maximă seriozitate. Tehnicianul portughez a venit la Tiraspol, dar nu va putea sta pe banca tehnică, deoarece este suspendat.

JOSE MOURINHO, antrenor, AS Roma: „Antrenorul lor a spus că scopul lor este să treacă, cu succes, de faza grupelor. Cunoaștem că, acum câțiva ani, FC Sheriff a scris o istorie incredibilă în Liga Campionilor. Vom juca cu maximă seriozitate.”

Jose Mourinho a evidențiat că, în 2021, AS Roma a suferit o înfrângere usturătoarea, scor 1 la 6, în duelul cu Bodo/Glimt, deși echipa italiană era considerată marea favorită. Din acest motiv, legendarul antrenor susține că meciul cu FC Sheriff trebuie abordat asemenea unui duel de mare clasă.

Totuși, portughezul nu își va putea ajuta jucătorii de pe banca tehnică. După finala ediției precedente a Ligii Europei, când AS Roma a ratat trofeul în fața celor de la FC Sevilla, Jose Mourinho a fost protagonistul unui comportament nesportiv și a fost suspendat pentru câteva partide.

JOSE MOURINHO, antrenor, AS Roma: „Evident că este o problemă, deoarece nu voi putea interacționa cu echipa. Nu voi putea coordona fotbaliștii în timpul partidei. Voi sta pe locul care mi l-a pregătit FC Sheriff.”

Gruparea italiană nu va avea parte nici de susținerea suporterilor, în această seară. Microbiștii clubului AS Roma au accesul interzis la meciul din Tiraspol, deoarece sunt penalizați de UEFA, după ce au provocat mai multe pagube în finala Ligii Europei. Astfel, stadionul principal din Tiraspol va fi ocupat doar de fanii celor de la FC Sheriff, care sunt așteptați să vină într-un număr cât mai mare la meci. Arena are o capacitate de aproximativ 14 mii de locuri.

author-img_1

Cristina Popescu

Reporter