Social

Program de master în Studii Europene și Vecinătatea Estică a UE oferit de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza" din Iași. Află cum poți aplica

post-img
Universitatea „Alexandru Ioan Cuza" din Iași
Sursa foto: uaic.ro

Centrul de Studii Europene, departament interdisciplinar în cadrul Facultății de Drept a Universității "Alexandru Ioan Cuza" din Iași, România, organizează un Program de master în Studii Europene și Vecinătatea Estică a UE. Anunțul a fost făcut de Ambasada României în Republica Moldova.

Masteratul în Studii Europene și Vecinătatea Estică a UE (120 ECTS, 4 semestre) este organizat în cadrul domeniului Relații Internaționale și Studii Europene și se adresează atât studenților cu specializări în Relații Internaționale, Științe Politice, Economie, Administrație Publică, cât și celor interesați de Istorie, Drept, Științe Umaniste și Geografie Politică. 

„Nu există condiții prealabile specifice de îndeplinit pentru înscrierea în acest program, accesul fiind pe baza diplomei de licență. Masteratul are o structură flexibilă, care permite desfășurarea studiilor în paralel cu activitatea profesională”, se precizează în nota informativă.

Pentru sesiunea de admitere din anul 2022 sunt disponibile 25 de locuri fără taxă de școlarizare și 25 de locuri cu taxă de școlarizare (2090 EUR/an). Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul www.cse.uaic.ro/en/ .

Serviciul de Relații Internaționale al Universității va oferi asistență candidaților în procesul de admitere și oferă orice informații suplimentare de care aceștia ar putea avea nevoie.

Persoana de contact: Gabriela BARGAOANU, telefon: +40 232 201022, e-mail: gabriela.bargaoanu@uaic.ro.

author-img_1

Cristina Popescu

Reporter