CULTURĂ

Maestrul Eugen Doga, autorul muzicii imnului oraşului Chişinău, a predat municipalităţii drepturile de autor asupra operei „Oraşul Meu”

post-img

Maestrul Eugen Doga, autorul muzicii imnului oraşului Chişinău a predat astăzi municipalităţii drepturile de autor asupra operei muzical-poetice „Oraşul Meu”.

Contractul de cesiune asupra drepturilor de autor au fost semnate astăzi de primarul general, Ion Ceban, şi de compozitorul Eugen Doga, în cadrul unui eveniment cultural-artistic, desfăşurat la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu”, dedicat Hramului oraşului Chişinău cu genericul „Regal muzical”. Dedicaţie Chişinăului.

Pe scenă a răsunat muzica maestrului Doga, în interpretarea artiştilor consacraţi, dar şi a elevilor de la şcolile de muzică din Chişinău. În calitate de spectatori ai evenimentului au fost angajaţii municipalităţii, cetăţenii de onoare ai oraşului Chişinău, precum delegaţii oficiale din judeţul Buzău şi din comuna Măgurele, judeţul Ilfov, România, cu care sectoarele Chişinăului au semnate contracte de colaborare.