Actualitate

Au fost lansate zboruri directe pe cursa Chișinău - Riga

post-img
aeroport

Aeroportul Chișinău de comun cu compania aeriană letonă AirBaltic anunță despre lansarea a două zboruri săptămânale către baza sa de domiciliu din Riga, Letonia. Lansarea a fost sărbătorită ieri într-un eveniment special desfășurat la Aeroportul Chișinău (RMO) împreună cu reprezentanții locali și pasagerii.

„Suntem încântați să intrăm pe această piață, să lansăm această nouă rută și să conectăm Chișinăul de vibrantul oraș Riga – casa AirBaltic. Suntem recunoscători partenerilor noștri de la Aeroportul Chișinău pentru colaborarea lor și așteptăm cu nerăbdare să oferim călătorilor locali oportunitatea de a vizita și experimenta această bijuterie a țării baltice", anunță Thomas Ramdahl, Vicepreședintele Dezvoltării Rețelei de Zboruri la AirBaltic.

,,Lansarea unei rute directe între Chișinău și Riga reprezintă o destinație nouă pentru turiștii din Republica Moldova și un bun prilej de a cataliza atât contactele între cetățenii din Moldova și Letonia, cât și a valorifica oportunitățile de afaceri și turistice, transformând Riga într-un hub de acces în ambele direcții pentru întreaga regiune Baltică și Nordică a Europei, creându-se conexiuni comode și flexible în țările nordice pentru călătorii noștri", remarcă Natalia Cojocaru, PR Manager al Aeroportului Internațional Chișinău.

Pe această rută vor fi operate două zboruri săptămânale în zilele de marți și sâmbătă, oferind pasagerilor două clase de servicii – Economy și Business Class.

author-img_1

Cristina Mirca

Reporter