Social

Plantează-ți viitorul. Ministerul Mediului și Agenția „Moldsilva” dau startul Campaniei naționale de înverzire

post-img
Plantare copaci
Sursa foto: tvr

Ministerul Mediului împreună cu Agenția „Moldsilva” dau startul Campaniei naționale de înverzire a plaiului cu genericul „Plantează-ți viitorul”. La data de 18 martie 2023, în R. Moldova se vor desfășura ample activităţi ce ţin de plantarea arborilor.

Angajații Ministerul Mediului se vor deplasa în satul Cruglic, raionul Criuleni unde vor planta mai multe specii de arbori. Acţiunile ce se vor desfășura pe întreaga lună martie vin să mobilizeze întreaga societate şi să intensifice eforturile de sporire a suprafeţelor împădurite.

Vă încurajăm pe fiecare dintre dumneavoastră să vă implicați. Persoanele care doresc să participe la lucrări de plantare pot apela la inginerul-şef în silvicultură sau inginerul pentru regenerarea pădurii din cadrul întreprinderii silvice din zona respectivă.

Suntem convinși că, doar prin efortul comun vom putea mări semnificativ suprafața pădurilor din Republica Moldova și vom crea un mediu de viață sănătos pentru generațiile următoare. Doar împreună putem avea grijă de plămânii verzi ai planetei!

author-img_1

Cristina Popescu

Reporter