Sport

FC Sheriff a suferit o nouă înfrângere în grupele Ligii Europei

FC Sheriff a suferit o nouă înfrângere în grupele Ligii Europei

FC Sheriff a suferit o nouă înfrângere în grupele Ligii Europei și nu mai are nicio șansă să ajungă în play-off-ul unui turneu continental, în această stagiune. În partida de aseară, gruparea tiraspoleană a pierdut, pe teren propriu, în confruntarea cu Slavia Praga, care a smuls victoria în minutele de prelungiri.

Prima repriză a duelului disputat la Tiraspol s-a încheiat cu scorul de 1 la 1. Slavia Praga a deblocat tabela prin Vaclav Jurecka, iar Cristian Tovar a restabilit egalitateA pentru Sheriff. După pauză, Jerome Mbekeli a adus-o în avantaj pe echipa antrenată de Roman Pilipciuc, dar nu pentru mult timp. Oaspeții au înscris încă o dată prin Christos Zafeiris. În al cincilea minut suplimentar, formația cehă a beneficiat și de un penalty. Atacantul Muhamed Tijani a transformat lovitura de pedeapsă și a adus victoria pentru Slavia Praga. FC Sheriff a suferit al patrulea eșec în această campanie și ocupă ultima poziție din Grupa G.

ROMAN PILIPCIUC, antrenor, FC Sheriff: „Îmi este dificil să vorbesc acum, după al doilea meci din Liga Europei, în care pierdem punctele în ultimele minute. În același timp, comitem multe greșeli. Nu este meritul adversarului, dar sunt greșelile noastre grave."

Pe lângă cele patru înfrângeri, echipa tiraspoleană a mai înregistrat și o remiză, așa că are un punct acumulat, după cinci etape jucate. Formația pregătită de Roman Pilipciuc nu mai poate urca în CLASAMENT și, indiferent de rezultatele din ultimul tur, va rămâne pe ultimul loc, fără bilet de calificarea în faza eliminatorie a unui turneu european. În etapa finală, programată pe 14 decembrie, FC Sheriff se va duela cu AS Roma, care ocupă treapta secundă din Grupa G. Prima poziție revine clubului Slavia Praga.

author-img_1

Svetlana Carțîn

Reporter