Actualitate

Astăzi este marcată Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului

post-img
imagine simbol

Anual, în a treia duminică a lunii iunie, este marcată Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului. Este o zi a recunoștinței, aprecierii și a respectului profund pentru toți profesioniștii din domeniul medical și farmaceutic.

„Mereu la datorie, cu dedicație, responsabilitate și sacrificiu, acești oameni minunați își îndeplinesc cu dăruire misiunea nobilă și rămân devotați crezului profesiei. În fiecare zi, își pun cunoștințele, compasiunea și energia în slujba pacienților, adesea cu prețul propriei sănătăți și al timpului petrecut alături de cei dragi. 

 Felicitări, stimați colegi!

Vă mulțumim pentru profesionalism și devotament,  pentru nopțile nedormite, rezistența și optimismul în momentele dificile, în special pentru grija pe care o oferiți necondiționat celor aflați în suferință. Fiecare zâmbet redat pe chipul pacientului, fiecare viață salvată este dovada muncii Dumneavoastre neobosite și a calităților umane de excepție. Voi sunteți cei care, zi de zi, faceți diferența între suferință și alinare, speranță și descurajare.

Vă exprimăm sincere mulțumiri pentru activitatea desfășurată cu altruism și dedicație și vă dorim sănătate, putere de muncă și speranțe împlinite!”, se spune în mesajul Ministerului Sănătății.

Instituția susține că va depune în continuare eforturi pentru a crea cele mai bune condiții de muncă angajaților din domeniul sănătății, prin investiții considerabile în modernizarea instituțiilor medicale, dar și prin implementarea politicilor de motivare și dezvoltare profesională.

author-img_1

Svetlana Cojocaru

Reporter