Actualitate

Parteneriat semnat astăzi între TVR MOLDOVA și UNICEF. Nicolae Mocanu: „TVR Moldova susține proiectele sociale și va susține orice inițiativă care ar putea ajuta societatea din Republica Moldova”

post-img
Parteneriat TVR MOLDOVA - UNICEF

TVR MOLDOVA și UNICEF au semnat astăzi un Parteneriat Public-Privat de colaborare, în prim plan fiind interesul superior al fiecărui copil.

Cele două instituții vor adopta o abordare transsectorială pentru a susține principiile internaționale ale Convenției pentru Drepturile Copilului în Moldova.

Semnare colaborare

„Suntem onorați de această cooperare cu organizația internațională UNICEF, care promovează drepturile și bunăstarea fiecărui copil prin tot ceea ce face.. TVR Moldova susține proiectele sociale și va susține orice inițiativă care ar putea ajuta societatea din Republica Moldova”, a declarat Nicolae Mocanu, directorul TVR MOLDOVA.

Semnare colaborare

Astfel, curând vom da viață unor activități interesante – de la programe de televiziune educaționale pentru copii, părinți și îngrijitori până la emisiuni media comunitare și chiar de sensibilizare a diasporei!!!

Echipele UNICEF și TVR Moldova lucrează pentru un viitor mai bun al fiecărui copil

author-img_1

Cristian Sava

Reporter