În noua ediție a emisiunii "România în bucate", colega noastră, Betty Turculeţ, a ajuns la Trebujeni, în inima Orheiului Vechi. Alături de doamna Ludmila Gușin, gazda unei pensiuni din zonă, a învățat cum se prepară borșul scăzut, dar și un desert tradițional, pregătit ca odinioară.
Sci-Tech
Borș scăzut și cornulețe cu vișine, ca la Trebujeni
- publicat de Redacția TVR Moldova
- sâmbătă, 6 decembrie 2025, 14:55
- 55 accesări
video
Redacția TVR Moldova
ReporterUrmărește TVR Moldova pe TikTok!
Urmărește acumLive
Ultimele știri
Social
,,Ai noștri în lume”: Familia Darie dezvoltă o afacere frumoasă la București
6 decembrie 2025, 15:21
Cultură
Moş Nicolae, ocrotitorul copiilor. Povestea şi tradiţiile care marchează începutul iernii
6 decembrie 2025, 12:45
Cultură