Pentru cei care își doresc altceva decât un mic dejun obișnuit, colega noastră Betty Turculeț vine cu o alternativă interesantă - ouăle poșate. Asta înseamnă că ouăle sunt sparte direct în apa fierbinte, rezultând o delicată combinație de gălbenuș cremos și albuș moale. Iar pe lângă faptul că sunt gustoase, mai sunt și sănătoase. Pare o rețetă simplă, dar sunt niște trucuri pe care e bine să le cunoaștem.
-
Emisiuni
Chișinău
București
- Prezentatori
- Evenimente şi Campanii
- Despre noi
- Rapoarte și Transparență
- Contacte
Actualitate
O rețetă de sandwich cu ou poșat
- publicat de Cristina Mirca
- duminică, 19 mai 2024, 17:00
- 9 accesări
O rețetă de sandwich cu ou poșat
Cristina Mirca
ReporterLive
Ultimele știri
Actualitate
Acțiuni provocatoare la Tiraspol: „reconstituire” militară în stil sovietic
21 iunie 2025, 18:55
Extern