Un produs cu mai puțini aditivi alimentari este, de obicei, o opțiune mai sănătoasă, însă trebuie să fim atenți la detalii. De exemplu, E471, un aditiv frecvent întâlnit, este inclus în lista celor mai nocivi aditivi, iar aromele artificiale pot prezenta riscuri pentru sănătate. Despre cum să citim corect etichetele și să facem alegeri mai bune a discutat echipa „TeleMatinal” cu Elena Robu, directoarea Asociației „CE consum EU”.
Social
Care sunt cele mai frecvente greșeli pe care le fac consumatorii atunci când citesc etichetele produselor alimentare?
- publicat de Redacția TVR Moldova
- luni, 27 ianuarie 2025, 16:50
- 50 accesări
Redacția TVR Moldova
ReporterLive
Ultimele știri
Social
În R. Moldova sunt înregistrate peste 300 de cazuri de cancer de col uterin, anual
28 ianuarie 2025, 20:30
Economic
Autorităţile își propun să modernizeze Aeroportul Internaţional Chişinău
28 ianuarie 2025, 20:00
Social
Doi șoferi din Orhei reținuți pentru alcool la volan: Unul a provocat un accident rutier
28 ianuarie 2025, 19:40
Social