Pentru cei care ţin post în această perioadă, atenţie la următorul reportaj. Urmează o mâncare bogată în proteine şi totodată în gustul copilăriei. Colega noastră Betty Turculeţ a pregătit o reţetă care în Republica Moldova se numeşte: fasole făcăluite, dar peste Prut în România, i se zice Fasole bătută. Cu siguranţă, mulţi îşi amintesc de acel gust, dar hai să vedem cum a pregătit colega noastră, fasolea.
-
Emisiuni
Chișinău
București
- Prezentatori
- Evenimente şi Campanii
- Despre noi
- Rapoarte și Transparență
- Contacte
Sci-Tech
Fasole bătută cu ceapă caramelizată. O rețetă de post
- publicat de Cristina Mirca
- vineri, 29 martie 2024, 18:00
- 6 accesări
Fasole bătută cu ceapă caramelizată. O rețetă de post
Cristina Mirca
ReporterLive
Ultimele știri
Sport
Republica Moldova a cucerit încă o medalie la Campionatul European de Sambo
25 aprilie 2025, 20:30
Social
Peste 100 de fermieri din Telița vor crește producția cu ajutorul irigațiilor moderne
25 aprilie 2025, 20:00
Politic
Promo-LEX: Propaganda sovietică din stânga Nistrului instigă la ură față de malul drept
25 aprilie 2025, 19:00
Social
Măsuri de siguranță de Paștele Blajinilor: Poliția va controla traficul și ordinea publică
25 aprilie 2025, 18:30
Social
Tot mai mulți copii cu ADHD în R. Moldova. Doctor Chihai: „Nu e vina părinților”
25 aprilie 2025, 18:00
Cultură