Recomandări

Obiectiv Comun: Covid-19, restricţii şi alerte epidemiologice

post-img
OC
Sursa foto: TVR MOLDOVA

Varianta BA.5 a Omicron este dominantă în valul VI al pandemiei de Covid-19. În ultimele săptămâni, numărul cazurilor de infectare a crescut în Republica Moldova, România şi ţările din regiune. Această subvariantă este mai contagioasă, dar mai puţin severă. Totodată, Noua Zeelandă și-a redeschis granițele, iar Franţa şi alte state renunţă la restricţii. Argumentele specialiștilor pentru conduita publică în valul VI, campania de vaccinare şi scenariile de intervenție sunt subiectele emisiunii Obiectiv Comun de astăzi.

Invitaţii ediţiei sunt: DANIELA DEMIŞCAN, şef direcție Ministerul Sănătăţii; INGA PASECINIC, director Centrul de Strategii și Politici de Sănătate; LILIANA IAŞAN, director Asociația Medicală Teritorială Buiucani; CRISTIAN OANCEA, director medical Spitalul ,,Victor Babeș” Timișoara; VEACESLAV SAVAN, medic Centrul de reanimatologie Grenoble, Franţa.

 

Emisiunea Obiectiv Comun este difuzată de luni până vineri, începând cu ora 17.00, şi poate fi urmărită pe TVR MOLDOVA, dar şi online pe pagina de Facebook.

author-img_1

Constantin Uzdris

Reporter