Sport

Naționala de rugby a R. Moldova și-a trecut în cont a două victorii la rând în Divizia Conference, a treia ca valoare din Europa

Naționala de rugby a R. Moldova și-a trecut în cont a două victorii la rând în Divizia Conference, a treia ca valoare din Europa

Naționala de rugby a Republicii Moldova și-a trecut în cont a două victorii la rând în Divizia Conference, a treia ca valoare din Europa. De această dată, "haiducii" s-au impus la un scor categoric în fața reprezentativei din Serbia.

VEACESLAV TITICA, selecționer, naționala de rugby a Republicii Moldova: „Vreau să felicit băieții cu acest rezultat. A fost atins obiectivul, chiar dacă nu a fost ușor. Am luat punctul bonus necesar și am făcut un pas important spre a promova și a lupta mai departe”.



Ion Copîtov, Adrian Costru și Sergiu Vicol au semnat eseurile naționalei antrenate de Veaceslav Titica. Într-un final, reprezentativa Republicii Moldova a învins, cu rezultatul de 31 la 3, și şi-a adăugat patru puncte în clasament, datorită punctului bonus oferit pentru jocul ofensiv. "Haiducii" ocupă acum prima poziție din grupă și trebuie să mai dispute duelul cu Bulgaria, care va avea loc, în deplasare, în luna mai a anului viitor. În cazul unui nou succes, băieții pregătiți de Veaceslav Titica vor juca în barajul pentru promovare în Divizia Trophy, a doua ca valoare din Europa.

author-img_1

Redacția TVR Moldova

Reporter