Actualitate

Schimb de experiență dintre medicii de la Spitalul ”Timofei Moșneaga” și spitalul ”Rambam” din Israel. A fost semnat un Memorandum de Înțelegere

post-img
Spitalul ”Timofei Moșneaga” și spitalul ”Rambam” au semnat un Memorandum de Înțelegere

Schimbul de experiență dintre medicii din Statul Israel și Republica Moldova, programe de instruire reciprocă în medicina tradițională și inovativă, constituie principalele direcții de cooperare prevăzute de Memorandumul de Înțelegere dintre Spitalul Clinic Republican ”Timofei Moșneaga” și Spitalul ”Rambam”, semnat de către ambasadorul Republicii Moldova în Statul Israel, Alexandr Roitman și directorul general al Corporației Medicale ”Rambam”, Avi Weissman.

Odată cu semnarea Memorandumului de Înțelegere dintre Spitalul Clinic Republican ”Timofei Moșneaga” și Spitalul ”Rambam”, părțile stabilesc un cadru de cooperare interinstituțională, care va contribui la schimbul de experiență dintre cele două instituții medicale.

Ambasada Republicii Moldova în Israel informează că în cadrul ceremoniei de semnare a Memorandumului de Înțelegere părțile au exprimat interesul reciproc pentru intensificarea relațiilor bilaterale în sfera medicală.

De asemenea, a fost convenită vizita reciprocă a delegațiilor oficiale pentru promovarea proiectelor medicale comune.

author-img_1

Cristina Mirca

Reporter