Actualitate

Siegfried Mureșan: Autoritățile de la Chișinău au transmis partenerilor europeni un mesaj clar că sunt pregătite să îndeplinească recomandările propuse de Comisia Europeană

post-img
Siegfried Mureșan

„Felicit autoritățile din Republica Moldova care au aprobat Planul de acțiuni pentru implementarea măsurilor propuse de către Comisia Europeană în Avizul privind cererea de aderare la Uniunea Europeană”, a transmis pe Facebook europarlamentarul român Siegfried Mureșan.

„Aprobarea acestui plan într-un timp scurt transmite un mesaj clar partenerilor europeni că autoritățile de la Chișinău sunt pregătite să îndeplinească recomandările propuse de Comisie și să înceapă negocierile de aderare.

Ca președinte al Delegației Parlamentului European pentru relațiile cu Republica Moldova, îi asigur pe partenerii noștri de la Chișinău că Parlamentul European va fi alături și va sprijini în continuare parcursul european al Republicii Moldova”, a scris Siegfried Mureșan. 

Aminitm că Comisia Națională pentru Integrare Europeană a adoptat Planul de   implementare a celor 9 recomandări propuse de Comisia Europeană și care   trebuie realizate în următoarele luni pentru a putea avansa în  demersul  de aderare al Republicii Moldova

author-img_1

Cristian Sava

Reporter