Social

O femeie a născut într-un microbuz care se deplasa din Germania spre R. Moldova

O femeie a născut într-un microbuz care se deplasa din Germania spre R. Moldova

Emoție, îngrijorare dar și multă bucurie într-un microbuz care mergea din Germania spre Republica Moldova. La putin timp după plecare, o femeie a născut un băiețel. Naşterea a fost asistată de medicii germani chemați în ajutor, iar mama şi copilul se simt bine și sunt în siguranță.

ZFR

Microbuzul a pornit aseară din Berlin iar femeia însărcinată se întorcea în Republica Moldova după ce a fost în vizită la rude. EUGENIA GHERMAN administratorul companiei de transport: „La urcare totul era bine, însă după trei, patru ore, după ce au luat ultimul pasager, ea început să strige de durere pentru că s-au început contracţiile. Evident că şoferii au intrat în prima parcare şi au solicitat ajutorul ambulanţei.”

Până să vină medicii, nașterea a fost asistată de o pasageră. EUGENIA GHERMAN administratorul companiei de transport: „Din tot microbuzul cu bărbaţi mai era o femeie şi evident că a ajutat-o pentru că ea aşa de repede a decurs naşterea că a sosit până la sosirea ambulanţei. A născut un băieţel perfect sănătos, totul este bine, ei se simt bine . Rudele ne-au sunat şi ne-au mulţumit deja astăzi seara probabil va fi externată.” Administratorii companiei de transport susţin că în cei opt ani de activitate nu au mai avut parte de o astfel de experinţă.

author-img_1

Iuliana Adiaconiței

Reporter