Social

Un motociclist a decedat într-un grav accident, în România. Presa locală: Tânărul era din Chișinău

post-img
accident
Sursa foto: vremeanoua.ro

Un accident deosebit de grav s-a petrecut ieri, 25 august, în comuna Zorleni, localitatea Popeni din România. O motocicletă s-a lovit frontal de un autoturism, iar bărbatul aflat la ghidonul motocicletei și-a pierdut viața. Presa din România scrie că este vorba despre un bărbat din Chișinău, pe nume Cristi, în vârstă de 30 de ani.

ZFR

Potrivit polițiștilor, motociclistul ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, condus de un bărbat de 29 de ani, din comuna Zorleni, care se deplasa regulamentar.

Martorii au sunat imediat la 112, spunând că motociclistul este în stare gravă, însă când salvatorii au ajuns la fața locului au constatat că victima era decedată, din cauza unor leziuni foarte grave.

Presa locală scrie că Cristi era împreună cu alți doi motocicliști și făceau o excursie în zonă, abordând traseul Chișinău – Murgeni – Bârlad. 

„Eu eram în față, Cristi era la mijloc, iar prietenul nostru era în spate. Noi comunicam prin căști și la un moment dat am auzit că îmi spune colegul din spate că trebuie să opresc, pentru că este un accident. Când m-am uitat în spate era un nor mare de praf. M-am dus repede la Cristi, care era cam la 20 de metri de motocicleta lui. Era în viață, dar rănit grav. Cam după 10 minute însă și-a dat ultima suflare”, spune unul dintre motocicliștii cu care tânărul din Chișinău se afla în momentul tragediei. Acesta mai spune că Cristi era cunoscut între pasionații de motociclete de peste Prut, întrucât nu doar că era un împătimit al motoarelor, dar avea și un magazin în Chișinău cu obiecte de profil. „Nu ne explicăm cum s-a putut întâmpla asta, de ce a intrat pe contrasens. Poate că a vrut să taie curba mai repede, dar nu știm să spunem. E o mare tragedie ceea ce s-a întâmplat”, au mai spus, vizibil afectați, prietenii victimei.

author-img_1

Lidia Gorka

Reporter