Actualitate

LIVE. Trilaterală Republica Moldova-România-Ucraina. UPDATE: Luminița Odobescu: Reuniunea este o expresie a angajamentul României de a susține puternic procesul de integrare europeană a R. Moldova și Ucrainei

post-img
Conferință de presă

LIVE. Trilaterală Republica Moldova-România-Ucraina: Declarații comune de presă susținute de viceprim-ministrul, ministru al afacerilor externe al Republicii Moldova, Mihai Popșoi, ministra afacerilor externe a României, Luminița Odobescu, și ministrul afacerilor externe al Ucrainei, Dmytro Kuleba

UPDATE. „Reuniunea de astăzi este o expresie a angajamentul României de a susține puternic procesul de integrare europeană a R. Moldova și Ucrainei. Întâlnirea a fost pe domenii care implică toate părțile participante, precum interconectarea energetică, transporturile, combaterea dezinformării, dar și agenda europeană”, a declarat ministrul român de Externe, Luminița Odobescu.

Șefa diplomației de la București a menționat că România a acordat sprijin politic și practic în toate momentele definitorii din ultimii ani ai parcursului european al Republicii Moldova și Ucraina.

„Sprijinul nostru puternic, durabil și multidimensional atât pentru R. Moldova cât și pentru Ucraina va continua”, a precizat Luminița Odobescu.

author-img_1

Cristian Sava

Reporter