Actualitate

Cine este bărbatul asasinat astăzi în sectorul Râșcani din Chișinău

post-img
IGP

Cu referire la omorul comis astăzi în sectorul Rîșcani al capitalei, Poliția examinează versiunea unei reglări de conturi între grupări sau lichidarea intenționată a victimei pentru a împiedica unele declarații pe care le-ar fi putut face într-un dosar, comunică Poliția Republicii Moldova.

„Bărbatul de 41 de ani care a fost ucis este de origine turcă și făcea parte dintr-o grupare criminală.

Acesta a fost anunțat pe canalele Interpol de către autoritățile de drept ale Regatului Unit al Marii Britanii, cu scop de arest și extrădare, fiind învinuit de comiterea unor infracțiuni de contrabandă și comercializarea heroinei.

Acesta nu a fost extrădat până acum, deoarece a depus cerere de azil. Acum doi ani i-a fost refuzată procedura de azil, dar până la moment nu există o decizie definitivă a instanței de judecată pe acest caz.

Mai mult, acesta a fost plasat în arest, cu ulterioara extrădare, dar a fost eliberat din arest în urma deciziei instanței de judecată.

Îndemnăm la calm cetățenii, la moment toată poliția este mobilizată pentru a reține suspectul. Rugăm șoferii să fie cooperanți și să nu fie deranjați de verificările care se efectuează în capitală și suburbii.”, transmite un comunicat al Poliției Republicii Moldova.

Citiți și:

FOTO. Poliția a publicat primele imagini cu persoana suspectată că a împușcat un cetățean străin în sectorul Râșcani

Focuri de armă pe străzile din Chișinău. Un cetățean străin a fost împușcat în stil mafiot

author-img_1

Cristian Sava

Reporter