Sport

FC Sheriff va juca cu AS Roma, în această seară, în Liga Europei

FC Sheriff va juca cu AS Roma, în această seară, în Liga Europei

FC Sheriff va începe, în această seară, o nouă campanie în Liga Europei. În primul meci din faza grupelor, "viespile" vor avea parte de un adversar de mare clasă - formația AS Roma, care are un lot de aproape 400 de milioane de euro. Meciul se va juca la Tiraspol, cu începere de la ora 19.45.

ROBERTO BORDIN, antrenor, FC Sheriff Tiraspol: „Vom juca împotriva uneia dintre cele mai puternice echipe ale competiției, care poate încerca să câștige Liga Europei, așa că sunt favoriți nu doar în grupa noastră. Nu trebuie să-i motivez pe băieți pentru acest duel. Ei s-au pregătit bine de această provocare și așteptăm cu nerăbdare meciul.”

Cu un lot de aproximativ 12 milioane de euro, FC Sheriff va încerca să le opună rezistență fotbaliștilor cotați la o sumă de peste 30 de ori mai mare. Clubul AS Roma este reprezentat de nume importante ale fotbalului mondial, cu o experiență vastă și care au jucat și pentru alte echipe de top din Europa, precum Juventus Torino și Chelsea Londra.

Vedetele echipei sunt atacanții Paulo Dybala și Romelu Lukaku, care în cel mai recent meci din campionatul italian au făcut furori și au contribuit la victoria categorică a echipei, scor 7 la 0, cu Empoli.

ROBERTO BORDIN, antrenor, FC Sheriff Tiraspol: „În ultimul lor meci, ei au marcat șapte goluri și nu au încasat niciunul. Cred că nu are rost să evidențiem linia lor ofensivă sau cea defensivă, deoarece sunt buni în toate aspectele jocului. Este o echipă foarte bună.”

Meciul dintre FC Sheriff și AS Roma se va disputa în Tiraspol și va începe la ora 19.45. Partida va fi arbitrată de o brigadă din Letonia, în frunte cu Andris Treimanis. La casele de pariuri, gruparea italiană este considerată favorită clară la obținerea victoriei.

author-img_1

Cristina Popescu

Reporter