Sport

Luptătorul Artiom Livadari a devenit vicecampion mondial la Muay Thai pentru al doilea an consecutiv

Luptătorul Artiom Livadari a devenit vicecampion mondial la Muay Thai pentru al doilea an consecutiv

Luptătorul Artiom Livadari s-a ales, pentru al doilea an consecutiv, cu titlul de vicecampion mondial la Muay Thai. La competiția internațional din capitala Thailandei, sportivul din Republica Moldova a luat argintul, la categoria de 81 de kilograme.

Artiom Livadari a urcat pe treapta secundă a podiumului de premiere și a fost recompensat cu medalia de argint pentru evoluția înregistrată la Campionatul Mondial de Muay Thai. 

Pe parcursul turneului, sportivul basarabean a înregistrat trei victorii în fața rivalilor din Mauritius, Cehia și Arabia Saudită, dar a pierdut în finala disputată împotriva lui Mustafa Al Tekreeti din Irak. 

Deși s-a impus în runda inaugurală, Artiom Livadari a pierdut în celelalte două și a cedat cu scorul general de 28 la 29.

Este a doua medalie cucerită de sportivul basarabean la Campionatul Mondial de Muay Thai. La ediția precedentă a turneului de anvergură, Artiom Livadari s-a ales, la fel, cu medalia de argint, după ce a suferit înfrângere în fața unui sportiv din Emiratele Arabe Unite.

author-img_1

Cristian Sava

Reporter