Politic

Primarul municipiului Bălți, Nicolai Grigorișin, a anunțat că la alegerile locale din toamnă va fi susținut de Partidul Schimbării

Primarul municipiului Bălți, Nicolai Grigorișin, a anunțat că la alegerile locale din toamnă va fi susținut de Partidul Schimbării

Primarul municipiului Bălți, Nicolai Grigorișin, a anunțat că la alegerile locale din toamnă va fi susținut de Partidul Schimbării, al cărui lider este Ștefan Gligor. Anunţul a fost făcut într-o conferinţă de presă, la care au participat și reprezentnați ai partidului. Grigorișin a precizat că este sigur că va câștiga un nou mandat de primar.

NICOLAI GRIGORIȘIN, primar, Bălți: „Anunț oficial că, la alegerile locale din 2023, voi candida din partea Partidului Schimbării”. ".

Nicolai Grigorișin SUSȚINE CĂ a fost curtat de mai multe formațiuni politice, dar a ales Partidul Shimbării pentru că Ștefan Gligor l-ar fi susținut și încurajat și în alegerile precedente.

NICOLAI GRIGORIȘIN, primar, Bălți: „Da, am avut propuneri din partea a trei formațiuni politice. Nu voi spune care anume. Au fost propuneri tentante, inclusiv din partea partidului de guvernământ”.

ȘTEFAN GLIGOR, președintele Partidului Schimbării: „În aceste timpurile dificile avem o singură cale să facem fața provocărilor – să ne unim eforturile. Doar printr-un efort de echipă, prin unitate, profesionalism și verticalitate vom reuși să protejăm interesele cetățenilor, ale orașului Bălți, ale suburbiilor Elizaveta și Sadovoe, de care niciodată nu trebuie să uităm și împreună să punem bazele dezvoltării urbane și economice a municipiului”.

Nicolai Grigorișin a câștigat alegerile locale în 2021, din al doilea tur. La urnele de vot s-au prezentat doar 10% dintre alegători. Contracandidatul său din partea Pardidului Şor, Marina Tauber, a fost scoasă din cursa electorală pentru abateri grave.

author-img_1

Cristian Sava

Reporter