Recomandări

O nouă emisiune de turism la TVR Moldova, „LA PAS PRIN ȚARĂ”, o serie de ediții, cu cele mai frumoase destinații din România și R. Moldova

post-img
LA PAS PRIN ȚARĂ
Sursa foto: tvr

În această toamnă o nouă emisiune de turism la TVR Moldova, „LA PAS PRIN ȚARĂ”, o serie de ediții, cu cele mai frumoase destinații din România și Republica Moldova. Realizatorul, jurnalistul Ion Railean pornește într-o aventură pentru a descoperi obiectivele, traseele care merită vizitate, tradiția, gastronomia și cultura locului. Pentru că, de când se știe, călătorului îi șade bine cu drumul.

„Sunt un călător cu misiune. Voi pune accent pe experiențe, nu pe lucruri, fiindcă doar așa ne putem crea amintiri de neuitat”, spune Ion Railean, misiunea de a descoperi țara.

De a valorifica frumusețile României și Republicii Moldova! Da, avem o țară atât de spectaculoasă, de bogată cu potențial, avem istorie, tradiție cultură gastronomică și lista poate continua.

Jurnalistul v-a căuta locuri, oameni și aventuri, v-a admira peisaje fascinante, v-a degusta vinuri și v-a savura cele mai gustoase bucate tradiționale. Zonele montane din România, Cramele din Basarabia, Locații Superbe care merită promovate.

Acesta își propune să ajungă prin cele mai importante orașe ale României precum București, Brașov, Sibiu, Iași, Sighișoara, Cluj Napoca. Dar și să se viziteze comorile de acasă, Cetatea Sorocii, Castel Mimi, Castelul Manuc Bei, Mănăstirile rupestre de la Țîpova și Orhei și zonele pitorești.

Emisiunea „LA PAS PRIN ȚARĂ” poate fi urmărită în fiecare duminică, de la ora 17.00, la TVR MOLDOVA, pe pagina noastră de Facebook dar și pe YouTube și în reluare - joi, ora 13.30.

,,La pas prin Țară”

,,La pas prin Țară”

author-img_1

Cristina Popescu

Reporter