Politic

Deputatul fugar Ilan Şor a recunoscut că împarte bani protestarilor din faţa Parlamentului

Șor recunoaște că plătește protestatarii
Sursa video: TVR MOLDOVA

Deputatul fugar Ilan Şor recunoaşte că împarte bani protestarilor din faţa Parlamentului. Acesta a venit cu o reacţie pe o reţea socială, după ce, ieri, Procuratura Anticorupţie a dezvăluit, în exclusivitate, pentru TVR Moldova, că onorariile protestarilor încep de la 400 de lei şi pot ajunge la 100 de dolari, în cazul celor dispuşi să petreacă o noapte în corturi.

ILAN ŞOR, liderul formaţiunii Şor: „Am spus că voi da bani fiecărui om pentru transport şi mâncare. Şi eu confirm că anume asta fac. Mă doare-n cot de procuratura voastră, pentru că este un fake, este ieftină şi ilegală." Vădit deranjat şi pe o notă arogantă, Şor a ameninţat atât procurorii, cât şi guvernarea.

Între timp, azi dimineaţă, un grup de protestari a agresat poliţiştii, supăraţi că li s-a îngrădit accesul în curtea Preşedinţiei. Dinu Ţurcanu, preşedintele raioinului Orhei, a fost condus de oamenii legii la Inspectoratul de Poliţie Buiucani pentru a fi anchetat, se precizează într-un comunicat de presă al poliţiei.

Tot astăzi, oamenii legii au depistat printre protestatari un bărbat de 44 de ani, dat în urmărire, după ce a fost condamnat la doi ani de puşcărie pentru furt.

author-img_1

Svetlana Carțîn

Reporter