Politic

Andrei Spînu, despre reabilitarea drumurilor în R.Moldova: În ultimii ani s-a construit mai mult ca niciodată. Vom continua în același ritm

post-img
Andrei Spînu

„În ultimii ani s-a construit mai mult ca niciodată. Vom continua în același ritm și vom grăbi reabilitarea tuturor drumurilor.” Declarația aparține ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, și vine ca reacție la criticile aduse de unii candidați implicați în scrutinul prezidențial din 20 octombrie.

În acest sens, ministrul a prezentat dovezi privind executarea lucrărilor de construcție a drumurilor în perioada 2021-2024 și a îndemnat cetățenii să susțină proiectele de infrastructură din R.Moldova, scrie Deschide.md.

Văd multă agitație la tot felul de candidați în aceste alegeri referitor la câte drumuri am construit în 2021-2024. Le mai spun odată, am construit peste 700 km de drum și avem altele peste 700 de km care deja se construiesc sau vor începe în curând. În ultimii ani s-a construit mai mult ca niciodată. Vom continua în același ritm și vom grăbi reabilitarea tuturor drumurilor naționale și regionale. Hai, Moldova!”, a scris Andrei Spînu.

Anterior, și președintele R.Moldova, Maia Sandu, a anunțat că în perioada 2021-2024 au fost dați în exploatare peste 700 km de drumuri naționale și regionale. Totodată, șeful statului a declarat că în următorii ani vor fi reabilitate 3000 km de drumuri.

imagine

author-img_1

Iuliana Adiaconiței

Reporter