Economic

La Ministerul Finanțelor s-a desfășurat Gala Financiară - 2024

post-img
Gala Financiară - 2024

Pentru a evidenția profesionalismul, competențele, capacitățile și performanțele specialiștilor din sistemul financiar, Ministerul Finanțelor a desfășurat Gala Financiară – 2024. În cadrul evenimentului, 27 de specialiști din domeniul financiar, atât din sectorul public, cât și sectorul privat din Republica Moldova au primit diplome de mulțumire, având la bază voturile publicului și evaluarea Ministerului Finanțelor.

ZFR

Astfel, persoanele desemnate au primit diplome de recunoaștere din partea Ministerului Finanțelor, pentru profesionalism în promovarea profesiei, responsabilitate și respectarea standardelor de excelență.

În cuvântul său de salut ministra Victoria Belous a menționat: „Gala Financiară este un eveniment dedicat celebrării profesionalismului în domeniul financiar din țara noastră. Este esențial să recunoaștem eforturile și contribuțiile valoroase ale celor care au demonstrat un angajament deosebit față de standardele de excelență și etică în acest sector. Rolul vostru depășește simpla gestionare a resurselor, fiind de asemenea crucial în promovarea unui climat de încredere în toate aspectele activităților financiare”.

Evenimentul a fost organizat cu prilejul Zilei Financiarului, sărbătorită anual pe 15 august, marcând astfel a doua ediție a acestui eveniment.

Menționăm că, Ministerul Finanțelor reafirmă angajamentul său total față de dezvoltarea profesiilor financiare și își exprimă recunoștința pentru îndeplinirea cu onestitate și profesionalism a responsabilităților asumate.

author-img_1

Cristina Mirca

Reporter