Întâlnirile TVR MOLDOVA

Marius Manole: ,,Acum ori niciodată! Asta îmi spun de fiecare dată când calc pe scenă"

post-img
Marius Manole
Sursa foto: Serghei Bucuci

Talentatul și carismaticul actor Marius Manole, invitat la ,,ÎNTÂLNIRILE TVR MOLDOVA", le-a sugerat celor prezenți la serata culturală să acționeze și să nu renunțe niciodată, pentru că singurul lucru important în viață este să fim fericiți și să facem ce ne place. Publicul a avut ocazia să adreseze propriile întrebări şi l-a aplaudat minute în șir pe actorul român. Evenimentul a avut loc la Teatrul Fără Nume. Discuția, moderată de jurnalista Natalia Catan, a fost înregistrată și va fi difuzată la TVR Moldova.

Marius Manole şi-a amintit de unde a pornit, a vorbit despre copilărie, adolescenţă, anii de studenţie şi experienţele trăite în teatru. 

Întâlnirile TVR MOLDOVA


MARIUS MANOLE: ,,Uneori, un premiu care vine prea devreme s-ar putea să te nenorocească pentru toată viața. Actoria este o meserie în care în fiecare seară trebuie să fii perfect pe scenă pentru că s-ar putea să fie un spectator care vine pentru prima dată la teatru și tu, dacă joci prost, l-ai putea dezamăgi.”

 

Întâlnirile TVR MOLDOVA

A confirmat încă o dată că cea mai mare pasiune în viaţă este teatrul şi dacă ar lua viaţa de la capăt nu ar schimba nimic. 

Întâlnirile TVR MOLDOVA


MARIUS MANOLE: ,,Libertatea din cap vine din lectură, din cultură. Suntem suma întâlnirilor noastre, dar trebuie să deschizi ochii pentru a le vedea. Când avem premieră la teatru e ca atunci când pleci la război. Ai nevoie de un camarad lângă tine. Cred că orice compromis în viață se plătește, iar actorii nu au voie să-și înşele publicul.”

 

Întâlnirile TVR MOLDOVA


Întrebat ce îi lipseşte cel mai mult, el a spus că doar timp.

 

Marius Manole-Natalia Catan


MARIUS MANOLE: ,”Îmi lipsește timpul. Dacă s-ar putea, aș vrea ca ziua să aibă 54 de ore, în rest, am de toate. Îmi este frică de boală și de singurătate. A fi neputincios și a avea nevoie de îngrijire este îngrozito”

Marius Manole


Proiectul „Întâlnirile TVR MOLDOVA” presupune o serie de evenimente culturale, în cadrul cărora personalităţi de referinţă ale culturii din tot spaţiul românesc vin în faţa publicului de la Chişinău pentru discuţii de suflet.

Marius Manole-Natalia Catan

 

Întâlnirile TVR MOLDOVA


Întâlnirile TVR MOLDOVA

 

Întâlnirile TVR MOLDOVA


Mai multe fotografii de la eveniment vor fi postate pe pagina de facebook TVR Moldova. Urmăriţi-ne.

 

Fotografii realizate de: Sergiu Bucico

 

author-img_1

Svetlana Cojocaru

Reporter