Social

Expoziția internațională specializată de mobilă și echipamente „Expo Mobila” revine la Moldexpo, după o pauză de trei ani

post-img
imagine simbol

Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo va găzdui, în perioada 23-26 noiembrie, ediția a XXI-a a Expoziției internaționale specializate de mobilă, echipamente, scule, materiale și accesorii pentru producția de mobilier „Expo Mobila”.

Expoziția a fost reluată după o pauză de trei ani, relatează Moldpres. Aceasta va reuni peste 30 de participanți din Republica Moldova și din România, care au pregătit pentru vizitatori cele mai avantajoase oferte, inclusiv mobilă pentru casă, pentru sectorul HoReCa, pentru oficii și pentru diverse instituții, inclusiv școlare și preșcolare. Un alt segment al expoziției include produse textile de uz casnic, cum are fi saltele, perne și plăpumi. Expoziția va fi completată cu oferte din domeniile conexe industriei mobilei și amenajărilor interioare și exterioare, cum ar fi terase și foișoare, obiecte de decor.

„Participanții expoziției au pregătit reduceri, diverse promoții, oferte speciale. Oricine va putea procura, direct în standuri, articole de mobilier în credit cu rata 0 procente și această acțiune va fi valabilă doar în cele patru zile de expoziție”, a anunțat Moldexpo.

În aceeași perioadă, în pavilionul central al Moldexpo se va desfășura expoziția întreprinderilor mici și mijlocii, Antreprenor Expo. 

author-img_1

Svetlana Cojocaru

Reporter