Sport

Sheriff Tiraspol a înregistrat o nouă victorie în „El Clasico de Moldova”

Sheriff Tiraspol a înregistrat o nouă victorie în „El Clasico de Moldova”

Sheriff Tiraspol a înregistrat o nouă victorie în "El Clasico de Moldova". "Viespile" au încasat două goluri de la Zimbru Chișinău, dar au marcat de patru ori în poarta galben-verzilor.

Nana Boakye a deschis scorul pentru FC Sheriff, după care a urmat reușita lui Cyrille Bayala, din penalty. Joao Paulino a scurtat din diferență pentru Zimbru Chișinău, dar Vladimer Mamuchasvili a mărit avantajul, marcând în prelungirile primei reprize. Al patrulea gol al clubului tiraspolean a fost semnat de Cedric Badolo, care a trecut de borna de o sută de meciuri pentru FC Sheriff. Acesta a bifat o execuție splendidă.



Două minute mai târziu, galben-verzii au înscrs prin Ștefan Bîtca, cel care a înschis tabela la scorul de 4 la 2, în favoarea "viespilor". Sheriff Tiraspol are zece puncte avantaj în fruntea clasamentului din Super Liga Republicii Moldova, în timp ce Zimbru Chișinău ocupă locul patru și ar putea cădea pe cinci, dacă Petrocub Hîncești va obține, cel puțin, o remiză în partida restantă cu Milsami Orhei.


MISLAV KAROGLAN, antrenor, FC Sheriff Tiraspol: „În primul rând, le mulțumesc suporterilor noștri pentru faptul că au venit în număr mare. A fost o atmosferă foarte bună. Mă bucur că nu i-am dezamăgit”.


HIKMET KARAMAN, antrenor, FC Zimbru Chișinău: „Ne vom revanșa, stați liniștiți. În acest moment, încercăm să facem o echipă cât mai bună. Îi felicităm pe adversari”.


Podiumul campionatului este completat de FC Bălți, care a remizat în această etapă cu Spartanii Sportul Selemet, și de Milsami Orhei, victorioasă în duelul cu FC Florești. În runda următoare, "vulturii roșii" vor primi vizita celor de la Sheriff Tiraspol.

author-img_1

Redacția TVR Moldova

Reporter