Actualitate

VIDEO. Maia Sandu a prezentat beneficiile Summitului CPE. Mai multe ţări ale UE au anunţat deja că oferă asistenţă financiară pentru autorităţile de la Chişinău

post-img
Maia Sandu

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a prezentat concluziile summitului Comunității Politice Europene (CPE) care a avut loc săptămâna trecută.

Maia Sandu, președintele Republicii Moldova: Evenimentul de la 1 iunie a demonstrat că aderarea la UE este tot mai aproape și aduce beneficii concrete oamenilor. Doar în familia europeană putem fi siguri de pace și stabilitate în țara noastră. Vocea noastră contează când se iau decizii importante. Trebuie să muncim împreună, consecvent, pentru a reuși să deschidem cât mai curând negocierile de aderare cu Uniunea Europeană. Să depunem toate eforturile necesare, fiecare acolo unde se află, instituții și cetățeni, pentru a moderniza infrastructura, pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor de sănătate și educație, pentru a îmbunătăți calitatea mediului în care trăim și a crește nivelul de trai al tuturor. Avem în față un drum clar, știm unde mergem, vrem să construim Moldova europeană acasă! Pentru a reuși, avem nevoie de unitate, de alegeri înțelepte și de foarte multă muncă.

author-img_1

Cristina Mirca

Reporter