Social

Magazinele şi restaurantele pregătesc ofertele pentru cei ce doresc să sărbătorească Ziua Îndrăgostiţilor

Magazinele şi restaurantele pregătesc ofertele pentru cei ce doresc să sărbătorească Ziua Îndrăgostiţilor

Februarie este considerată de unii luna dragostei. De asta profită magazinele şi restaurantele care se pregătesc deja cu oferte pentru cei ce doresc să sărbătorească Ziua Îndrăgostiţilor.

Multe restaurante propun îndrăgostiţilor o cină romantică într-un decor tematic.

DUMITRIŢA CALIGA, administrator restaurant: „Aşa cum este luna dragostei, noi nu am uitat de ei. Avem două cine, una pe 14 şi alta pe 15. Pe 14 este o cină din seria noastră de evenimente wine with us, unde pregătim un meniu, un pairing din cinci bucate, asortate cu cinci feluri de vin, somelier şi o atmosferă de dragoste”.

OCTAVIAN PASCARI, manager restaurant: „O să avem un meniu special. Fiecare masă va fi decorată cu petale de trandafiri, nu vor lipsi lumânările şi vor fi o mulţime de baloane în formă de inimă pentru atmosferă”.

O opţiune poate fi şi o seară la un centru spa. Pentru o oră de relaxare, cuplurile trebuie să achite cel putin 500 lei.

NATALIA GODEA, director centru Spa: „Pentru noi deja este o obişnuinţă pentru că luna februarie este luna dragostei, aşa cum noi o percepem şi în fiecare an noi pregătim un pachet special pentru cei îndrăgostiţi. Anul acesta am pregătit o ofertă specială, este un spa complex pentru cuplu care se numeşte Romantic Hour. El include mai multe proceduri”:

Ziua Sfântului Valentin este sărbătorită, în fiecare an, pe 14 februarie, de credincioșii romano-catolici.

Ziua este celebrată însă în mai multe ţări, indiferent de religie, ca o sărbătoare a dragostei. Varianta românească a Zilei Îndrăgostiţilor este Dragobetele, sărbătorit pe 24 februarie.

author-img_1

Cristian Sava

Reporter