Sport

Fotbaliștii nu se pot bucura de vacanță, în scurt timp, vor începe preliminariile pentru EURO 2024

Fotbaliștii nu se pot bucura de vacanță, în scurt timp, vor începe preliminariile pentru EURO 2024

Fotbaliștii nu se pot bucura de vacanță, deocamdată. În scurt timp, vor începe preliminariile pentru EURO 2024, iar selecționerul Serghei Cleșcenco a dat numele jucătorilor convocați pentru primele meciuri.

Selecționerul Serghei Cleșcenco a anunțat lotul lărgit al naționalei de fotbal din Republica Moldova. Pe lângă jucătorii experimentați, printre care sunt Oleg Reabciuk, Artur Ioniță, Vadim Rață și Ion Nicolaescu, antrenorul i-a inclus în lista inițială și jucători tineri ce nu au avut ocazia să îmbrace tricoul reprezentativei de seniori. E vorba despre Victor Straistari, Mihail Ștefan și Vladislav Baboglo. Totuși, nu se cunoaște dacă ei vor rămâne și în lotul de bază, care va fi anunțat cu câteva zile înainte de primul meci.

Tricolorii vor debuta în preliminariile Campionatului European din 2024 în meciul cu Albania. Partida este programată pe 17 iunie și se va disputa în deplasare. Ulterior, naționala condusă de Serghei Cleșcenco are de jucat  cu Polonia, pe arena "Zimbru" din Chișinău. Până atunci, selecționata Republicii Moldova va face un cantonament la Centrul de Pregătire de la Vadul lui Vodă.

author-img_1

Svetlana Carțîn

Reporter