Recomandări

Eforturile UE de integrare europeană a Ucrainei, R. Moldova, Georgiei și ţărilor din Balcanii de Vest, astăzi la Impact Global

post-img
Impact Global
Sursa foto: tvr

Eforturile Uniunii Europene de integrare europeană a Ucrainei, Republicii Moldova, Georgiei și ţărilor din Balcanii de Vest, astăzi la Impact Global.

Antentatele din Turcia și Suedia vor fi discutate astăzi în cadrul emisiunii Impact Global de la TVR MOLDOVA. Un alt subiect care va fi abordat în cadrul ediției de astăzi este eforturilepentru accelerarea procesului de integrare europeană a Ucrainei,Republicii Moldova, Georgiei și ţărilor din Balcanii de Vest.

Și acest subiect va interveni Răzvan Cotovelea, profesor de științe politice la Școală Națională de științe Politice și Administrative, fost Coordonator Național al Asistentei nerambursabile a României.

La final Constantin Uzdriș și invitatul său permanent, Mihai Isac vor discuta cu Angela Grămadă, președintele Asociației Experts for Security and Global Affairs, România, despre lichidarea așa-zisei Republici Nagorno-Karabah.

Emisiunea Impact Global este difuzată duminică, ora 19.00 şi poate fi urmărită pe TVR MOLDOVA, online pe pagina de Facebook dar și pe YouTube.

author-img_1

Cristina Popescu

Reporter